17.11.06
ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ
posted by Mantalena Parianos at 10:09 μ.μ.
ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!

ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

Tο ελληνικό παράρτημα της Euroscience σε συνεργασία με τον εναλλακτικό χώρο τεχνών Ash In Art σας προσκαλούν να συνεισφέρετε υπολογιστές, προϊόντα υπολογιστών, μηχανές γραφείου αλλά και τηλεοράσεις, βίντεο, dvd, βιβλία, προτζέκτορες που πλέον δεν χρειάζεστε και βρίσκονται σε οποιαδήποτε κατάσταση χρήσης (έως για "πέταμα").

Οθόνες, σκληροί δίσκοι, προγράμματα, μνήμες, εκτυπωτές, laptops, πληκτρολόγια, μόντεμ, καλώδια και γενικά υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εκπαιδευτικούς σκοπούς έτσι ώστε αυτά να δωρηθούν σε σχολεία ακριτικών περιοχών.

Μπορείτε να αφήνετε τα παραπάνω υλικά που δεν χρειάζεστε, αλλά μέρη τους έστω βρίσκονται σε λειτουργία, στους χώρους του Ash In Art (Καρέα 11, Μετς, τηλ.: 2109216890) ή να μάς ενημερώνετε τηλεφωνικά στα κινητά τηλ.: 6948688829, 6974738984 ώστε να τα παραλαμβάνουμε εμείς*.

Μπορείτε επίσης να τα αφήνετε σε κεντρικά και περιφερειακά σημεία που σύντομα θα ανακοινωθούν από τις ιστοσελίδες http://ashinart.gr και www.euroscience.gr

Εθελοντές τεχνικοί εν συνεχεία θα ανακατασκευάζουν τις δωρεές σας και θα αποστέλλουν ό,τι καλύτερο προκύπτει σε βιώσιμη κατάσταση.
Ενισχύστε την επιλογή στη γνώση.

*Αφορά μόνο Αθήνα.
--------------------------------------------------------------------
Υπ. καμπάνιας:
Τάσος Μενεμενόγλου - Ash In Art, 6948688829 και
Μιχάλης Αρβανίτης - Ελλ. Παρ. Euroscience, 6974738984
Οι παραπάνω οργανώσεις είναι μη κερδοσκοπικές, ΜΚΟ